Design interior livingroom - apartament -Timisoara

Suprafata livingului - 24mp.

Proiectul de design interior al acestui apartament situat in Timisoara, a fost demarat acum cateva saptamani. Propunerile si planurile de amplasare a prizelor si corpurilor de iluminat sint finalizate. Dupa cateva modificari discutate cu beneficiarul apartamentului am ajuns la structura finala a livingului.
Opinia beneficiarului cu privire la intregul concept de design interior al apartamentului a fost: 'Nu-mi doresc un design interior care sa arate bine doar pe paginile unei reviste de specialitate sau pe site - urile de design. Doresc un spatiu in care sa ma simt bine,confortabil, un spatiu care sa imi reflecte personalitatea si aspiratiile". In cele mai multe cazuri acest punct de vedere este poate chiar secretul unui proiect de design interior.



Deasupra canapelei se vor monta cateva polite.Aceste polite din lemn, vor fi suportul ideal pentru colectia de lumanari a beneficiarului, colectie care nu va lipsi nici din zona diningului. Iluminarea va fi variata de la lustra la neon flexibil si aplica. De o parte si de alta a canapelei cele 2 draperii vor masca prezenta neonului, efectul final fiind o lumina indirecta si calda.

Comentarii

Postări populare